Pereira taraftara övgü yağdırdı

Pereira taraftara övgü yağdırdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Braga galibiyetini değerlendirdi. Çok zor bir maçı geride bıraktıklarını belirten Portekizli teknik adam rövanşın da son dakikaya kadar mücadele içinde geçeceğini belirtti, taraftara ise övgüler yağdırdı.

Braga'nın çok güçlü bir takım olduğunu ve bunu bu maçta herkesin de gördüğünü belirten Pereira şöyle konuştu: 

"Braga gücünü gösterdi"

Gerçekten kaliteli bir takımız. Braga da bu akşam ne kadar organize bir takım olduğunu gösterdi. Bir an dengenizi kaybettiğinizde neler yapabileceklerini gösterdiler. Dengeli bir oyun oynadık ve böyle zorlu bir takıma karşı bir galibiyet aldık.

"Rövanş çok zor geçecek"

Portekiz'de çok zor bir maç bizi bekliyor. Onlar da turu sonuna kadar isteyecekler. Maçtan önce beklediğim gbi bir karşılaşma oldu. Braga'nın 15 maçtır mağlubiyet görmediğini ve çok zor kaybettiğini hatırlatmak istiyorum. Portekiz'de herkes Braga'ya çok büyük saygı duyuyor.

"Böyle taraftar görmedim!"

Son olarak da taraftarlarımızın harika olduğunu söylemek istiyorum. Hafızamı zorluyorum ama hiç bu kadar iyi bir taraftar kitlesi hatırlamıyorum.

Braga teknik direktörü Paulo Fonseca'nın 'Bu sonuç haksız' yorumunun sorulması üzerine: 

Maçın ilk yarısı dengeliyid. İki takım da boşluk bulmakta zorlandık. İkinci yarıda pozisyonlar bulduk. Onlar Josue'nin şutu dışında bir pozisyon bulamadılar. Bana göre haklı bir sonuçtu ancak Paulo Fonseca beraberlik bekliyor olabilir ancak ben böyle düşünüyorum. Rövanşta top kontrolünde dikkatli olmalıyız. Konstantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...