Gomez rekor peşinde

Gomez rekor peşinde

SPOR Haberleri

Ligde 18 kez fileleri havalandıran Alman Panzeri, bugün Çaykur Rize karşısında bir gol daha bulursa, Beşiktaş tarihinin en skorer yabancı oyuncusu unvanını Nouma ve Demba Ba'dan devralacak

Beşiktaş'ın bugün Çaykur Rizespor'la oynayacağı karşılaşma Mario Gomez için ayrı bir önem taşıyor. 18 golle krallık yarışında ilk sırada bulunan ve siyah-beyazlı takımın bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcuları Pascal Nouma ve Demba Ba'nın rekorunu egale eden Alman Panzeri, bugün de ağları sarsarsa rekorun yeni sahibi olacak. Mario Gomez, bu sezon Beşiktaş formasıyla 23'ü lig, 3 Türkiye Kupası, 5'i de UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 31 maça çıkarken bunların 28'inde ilk on birde yer aldı. 2458 dakika sahada kalan tecrübeli forvet, toplamda 20 gol ve 2 asistlik performans sergileyerek siyah-beyazlı takımın başarısında büyük pay sahibi oldu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...