Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Günter: Aslan’ın geleceğiyim

Düzenleyen:
Günter: Aslan’ın geleceğiyim

SPOR Haberleri

Son dönemde ilk on birde kendine yer bulan 21 yaşındaki genç oyuncu, "Takımın vazgeçilmezi olmak için çok çalışıyorum" dedi

Galatasaray'ın genç oyuncusu Koray Günter sarı-kırmızılılardaki iki yılını, geleceğe yönelik hedeflerini ve takımın son durumu hakkında kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a transfer olduğu günden beri pişman olmadığını belirten Koray, "Buraya gelirken hep oynamayı düşünüyorsunuz tabii ama oynamak bir futbolcu için her şey demek değil. Bazen oynamazsın ama hayat ve kafa gelişimi için bu camianın içinde bulunmak bile çok önemli" diye konuştu. Galatasaray'a kariyerinde ileri adım atmak için geldiğini vurgulayan genç oyuncu, "Bunun için de sürekli oynamanız gerekir. Sürekli oynamak için de çok çalışıyorum" ifadelerini kullandı. 
En kısa sürede toparlanacağız
Son dönemde ilk on birde daha sık görev almaya başlayan Koray kendine güvendiğini söylerken, "Bana ilk fırsatı Hamza Hoca verdi. Onun döneminde 10-15 karşılaşmada görev almıştım. Şimdi de öyle bir döneme gelmeye başladım. Kendime güveniyorum. Bu kulübün geleceği olmak istiyorum. Fırsat verilirse, bana güvenen bir hoca olursa ve bir süreklilik kazanırsam olacağımı da düşünüyorum. Kendi kalitemi biliyorum. Henüz her şeyi yüzde 100 veremiyorum saha içinde. Ama yine de en iyisi için çalışıyorum. Takımın durumuna gelince; zor bir dönemden geçiyoruz ama en kısa sürede toparlanacağız" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...