Hayata dönüş...

Düzenleyen:
Hayata dönüş...

SPOR Haberleri

Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan bordo-mavililer düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Mersin İdman Yurdu’nu yenerek derin bir nefes aldı. Trabzon’un tek sayısı Cardozo’dan geldi…

Ligin alt sıralarını yakından ilginlendiren haftanın düğüm maçında Trabzonspor sahasında Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup ederek galibiyet hasretine son verdi. Son 6 maçın 5'ini kaybederek ligin dibine doğru gerileyen bordo-mavililerde Onur, Mehmet ve Güray sakatlıkları; Aykut, Salih, Muhammet Demir ve Ramazan ise cezaları nedeniyle karşılaşmada yer almıyordu. İlk yarıda Trabzonspor'un kazanma adına hiç bir girişimi olmadı. Koca 45 dakikada Sefa'nın zayıf şutu bordo-mavili ekibin gole en çok yaklaştığı andı. Mersin ekibi ise golü isteyen taraftı. Sıkı presle birlikte Vederson, Welliton ve Güven'le kaleyi yoklayan Ümit Özat'ın öğrencileri golü bulamayınca ilk yarı eşitlikle sona erdi.
Erken gelen gol rahatlattı
İkinci yarıya Trabzonspor şans golüyle başladı. Henüz 46. dakikada kazanılan serbest vuruşta Marko Marin'in şutu Cardozo'ya çarpınca top tıngır mıngır ağlara gitti. Bordo-mavililer son 15 dakikaya kadar skoru korumak adına savunmaya çekilmek yerine önde baskı kurmayı terih etti. Yusuf Erdoğan 82. dakikada maçın en net pozisyonunda kötü bir vuruş yaparak topu kaleciye teslim etti. Kalan sürede Hami Mandıralı'nın öğrencileri haftalar sonra kazanmak için tüm hatlarıyla savunmaya çekildi. Mersin İdman Yurdu oyunu tamamen rakip ceza alanı çevresine yığmasına rağmen istediği boşlukları bulamadı ve Trabzonspor 4 hafta sonra kazanarak düşme hattından biraz olsun uzaklaştı: 1-0.

Hayata dönüş...

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...