Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomez: Başarı sizin sayenizde...

Düzenleyen:
Gomez: Başarı sizin sayenizde...

SPOR Haberleri

Trabzonspor maçında attığı golle Beşiktaş'ın tarihine geçen Mario Gomez, başarısını takım arkadaşlarına borçlu olduğunu söyledi.

Gole kadar birçok net fırsatı değerlendiremediğini belirten Alman yıldız takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada "Puan kaybetseydik size karşı çok mahcup olacaktım. O golle çok büyük bir rahatlama yaşadım. Kulüp tarihine geçmiş olmam benim için büyük gurur kaynağı. Ancak bu başarı sizin sayenizde oldu. Krallık ya da rekor çok önemli değil. Asıl önemli olan şampiyonluk" diye konuştu. Bu arada Alman basını da Gomez'in başarısını manşetlere çıkardı. Sport 1 "Beşiktaş, Gomez sayesinde lider oldu" derken Spiegel Online " Gomez Beşiktaş'ta kulüp rekoruna yerleşti", Bild de "Gomez, Beşiktaş'ta tüm zamanların en iyi yabancı oyuncusu oldu" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...