Salih Dursun: Bu düzen değişmeli

Düzenleyen:
Salih Dursun: Bu düzen değişmeli

SPOR Haberleri

Hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kartla spor gündemine oturan Trabzonsporlu futbolcu, "Planlı bir hareket değildi. Sadece herkesin işini doğru, adil ve hakkaniyetli yapması için bir uyarıydı" dedi

Trabzonspor'un gündemdeki isimlerinden Salih Dursun kulüp dergisine eşi Deniz ve oğlu Yusuf Eymen’le röportaj verdi. Salih Dursun, Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart için "Anlık bir reaksiyondu. Artık bu düzen değişmeli" dedi. 
Amacım saygısızlık değildi 
Bu hareketin böylesi bir gündem oluşturacağını hiç düşünmediğini söyleyen bordo-mavili futbolcu, "Kimseye saygısızlık yapmak istemedim. Ben ve arkadaşlarım Trabzonspor’u daha iyi yerlere getirmek için uğraşıyoruz. Herkesin işini doğru yapması gerekiyor. Olay, domino etkisi yaptı. Başkanımız 'Bu düzen değişecek' dedi. Evet, bu düzen değişmeli, futbol adil yönetilmeli. Bazı eleştiriler aldım. 'Futbolcunun hakeme böyle yapmaması lazım' şeklinde. Haklı olabilirler. Sonuçta biz futbolumuzla gündeme gelmeliyiz. Ama bir emek veriyorsunuz, hatalı ya da kasıtlı kararlarla emeğiniz yok sayılıyor” diye konuştu.
Ufak bir kıvılcım gerekiyor
Takım olarak sıkıntılı dönem geçirdiklerini vurgulayan Salih, tüm olumsuzluklara rağmen ligi 6. sırada bitirmeleri gerektiğini söyledi. İşte Salih'in açıklamalarından öne çıkanlar: "Ne kadar iyi bir takım olursan ol önce bir bütün olmak gerekiyor. Bizim ihtiyacımız olan tek şey aile olabilmek. Tüm arkadaşlarımın bunun için büyük bir çabası var. Çok basit şeyleri bazen gözümüzde büyütüyoruz. Oysa o kadar kolay ki birlik ve beraberliği sağlamak. Şuan sıralamada geride olsak bile çok fazla bir puan farkımız yok. Ufak bir kıvılcım bize iyi gelecek."
En büyük taraftar bizim 
 "Ben Sakaryalıyım. Sakaryaspor’u çok seviyorum. Taraftarlık duygusunu ben de yaşadım ama Trabzon’da taraftar hissiyatı bambaşka. Burada herkes futbol hayranı ve bir fikre sahip. Kadınlar bile en az erkekler kadar fanatik. Şehir olarak hiç sıkıntı yaşamadım. Trabzon insanı zordur derler ama bence öyle bir durum yok. Şehir halkının tek bir isteği var o da Trabzonspor’u iyi yerlerde görmek. Bizler de bunu başarıp bu insanları mutlu etmeliyiz. Galibiyet havasını burada yaşamayı seviyorum. Kaybettiğimizde evden çıkmak istemiyorum. Burada 7’den 70’e herkes Trabzonsporlu ve takımını çok seviyor."

Kalmak istiyorum
Galatasaray’dan 2 yıllığına Trabzonspor’a kiralanan ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Salih Dursun, "Burada kalmak istiyorum. Sonuçta Trabzonspor büyük bir kulüp ve seneye şampiyonluğa oynayacak" ifadelerini kullandı.

Salih Dursun: Bu düzen değişmeli

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...