Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA Avrupa Ligi'nde ilginç eşleşme

Düzenleyen:
UEFA Avrupa Ligi'nde ilginç eşleşme

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final maçları bugün çekilen kura ile belli oldu. Fenerbahçe'yi eleyen Braga'yla Shakthar Donetsk'in eşleşmesi dikkat çekti.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final maçlarının eşleşmeleri bugün çekilen kura sonunda belirlendi. Fenerbahçe'yi Hırvat hakem Ivan Bebek sayesinde eleyen Portekiz takımı Braga, Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile eşleşti.

BRAGA'YA SHAKTAR!

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı kura çekimini, UEFA Müsabaka Direktörü Giorgio Marchetti ve İtalyan eski futbolcu Gianluca Zambrotta gerçekleştirdi. Fenerbahçe'yi eleyen Portekiz temsilcisi Braga, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsik ile eşleşirken, kupanın favorilerinden Alman temsilcisi Borussia Dortmund'un rakibi ise İngiliz ekibi Liverpool oldu.

İLK MAÇLAR 7 NİSAN'DA

Avrupa Ligi'nde ilk maçlar 7 Nisan'da, rövanşlar ise 14 Nisan'da oynanacak. Final ise 18 Mayıs'ta İsviçre'nin Basel kentinde yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final eşleşmeleri şöyle:

Braga - Shakhtar Donetsk

Villarreal - Sparta Prag

Athletic Bilbao - Sevilla

Borussia Dortmund - Liverpool

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...