Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şampiyonluk emek ister

Düzenleyen:
Şampiyonluk emek ister

SPOR Haberleri

Ligin uzun ve meşakkatli bir maraton olduğunu söyleyen tecrübeli yönetici, "Biz bu noktaya kolay gelmedik. Kalan maçları da kazanmalıyız" dedi.

Zorlu Karadeniz virajını hasarsız atlatıp liderlik koltuğuna kurulan Beşiktaş'ta şampiyonluk şarkıları artık daha yüksek sesle söylenmeye başlarken, yönetimden ve Teknik Direktör Şenol Güneş'ten oyunculara uyarılar geldi. Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi de sık sık kendini Ümraniye'de göstermeye başladı. İdmanda takıma moral veren Çebi, basın mensuplarına da kısa bir değerlendirme yaptı. "Şampiyonluk kolay değil" diyen Çebi, "Lig uzun ve meşakkatli bir maraton. Şampiyonluk ter ve emek ister. Biz bu noktaya tek yürek olarak geldik. Şimdi yolumuza kayıpsız devam etmek zorundayız. Ç.Rizespor maçına gelen taraftarı çok beğendim. Takımı onlar oynattı, teşvik etti. Kalan tüm maçlarda taraftar takımın yanında olmalı. Takım da mücadeleyi bırakmamalı" dedi. 
Her şey bizim elimizde
Teknik Direktör Şenol Güneş de oyuncularına "9'da 9" parolasını verdi. Ligde kalan maçları kazandıkları takdirde mutlu sona ulaşacaklarının altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, "Şampiyonluk bizim elimizde. Her şey bize bağlı. Maçlarımızı kazanırsak rakiplerin ne yaptığıyla ilgilenmemize gerek kalmaz. Kalan 9 haftada kimse işinden başka bir şey düşünmesin. Tek konsantrasyonumuz şampiyonluk üzerine olmalıdır" ifadelerini kullandı. Bu arada Trabzonspor'la oynanan erteleme maçında Alexis ve Marcelo'yu oynatamayan Güneş, Antalya maçında klasik on birine dönecek. Ç.Rize ve Trabzon maçlarının yıldızı Kerim'i yine ilk on birde oynatacak olan Şenol Hoca, Tolgay'ı yedek soyunduracak.  

   > Hüseyin EROĞUL

Şampiyonluk emek ister

Gomez’e milli davet 
Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez, başarılı performansının ödülünü milli formayla aldı. Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Gomez'le birlikte G.Saray’ın yıldızı Podolski’yi aday kadroya çağırdı. Almanya, hazırlık maçlarında İngiltere ve İtalya ile karşı karşıya gelecek. 
Beşiktaş 113 yaşında
Beşiktaş, 113. yaşını bugün kutlayacak. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler bugün saat 11.00'de Yahya Efendi Türbesi'nde kulübün kurucularından Şeref Bey'in kabrini ziyaret edecek. Vodafone Arena'da 113. yıl pastasını kesecek olan siyah-beyazlılar, buradan da hep birlikte Antalyaspor maçı için Başakşehir Stadı'na gidecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...