Çarşı Fenerbahçe'ye patladı

Düzenleyen:
Çarşı Fenerbahçe'ye patladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, F.Bahçe'nin açıklamasına "Yetkili kurumlara şikayet ediliyorsak bu sizin zavallığınızı gösterir. Beter olun, gün yüzü görmeyin." şeklinde cevap verdi.

Fenerbahçe'nin Braga'ya elenmesinden sonra Instagram'dan paylaşım yapan Ricardo Quaresma'ya Çarşı'dan destek, sarı-lacivertli kulübe tepki geldi! Çarşı grubunun Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Sınırsız yabancı futbolcu sayısını olumlayıp, kendisini milli takımmış gibi tanımlayarak, rakibi olduğu takımlarında oyuncularının ve taraftarların da kendisini sevmesi bekleme zavallılığı tam da Fenerbahçe'ye yakışan bir aymazlık halidir. Tam da size özgü bir şımarıklık halidir.

"KENDİSİNİ SÜPER LİG'İN TEK HAKİMİ OLARAK GÖREN..."

Edepsizliğiniz yakanıza asılı bir rütbe gibidir.

Kendisini Süper Lig'in tek hakimi olarak gören bu şahsiyetsizlerin kendilerini herkese dayatma ve kabul ettirme tutumu bir acziyetin dışavurumudur.

Şunu kafanıza sokun;

"REKABETİMİZİN SINIRLARI COĞRAFİ DEĞİLDİR"

Biz sizinle rakibiz. Rekabetimizin sınırları coğrafi değildir. Her yerde, her zaman rakibiz. Yabancı bir takımın rakibi olmanız sizi, bizim rakibimiz olmaktan çıkarmaz.

Bizler, yani taraftarıyla, futbolcusuyla bir ihanet içerisinden olmakla suçlanıp, sözde yetkili kurumlara şikayet ediliyor isek bu sadece sizin o gülünç zavallılığınızı ortaya koyar. Beter olun, gün yüzü görmeyin.

"TARİHİNİZ İŞGALCİLERLE RAKS ETMEKLE DOLU"

İhanet kelimesini özellikle bugün ağızlarına alma cüretini gösteren bu zibidilerin tarihi işgalcilerle raks etmekle doludur."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...