Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusu

Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusu

SPOR Haberleri

Galatasaray Üyesi Avukat Hikmet Koyuncuoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Antalyaspor-Fenerbahçe sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada sert biçimde Galatasaray'a yüklenmişti. Yıldırım, "Şikenin en kralını Galatasaray yapmıştır. Ankaragücü 8-0, Malatya’ya giden arabalar... Ülkeye şikeyi getiren Galatasaray Kulübü’dür” demişti.

Galatasaray Mali Kongresi'nde söz alan üyelerden Avukat Hikmet Koyuncuoğlu, Aziz Yıldırım'ın bu sözlerinden dolayı suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Hikmet Koyuncuoğlu, Aziz Yıldırım'ın Galatasaray'a yönelik suçlamalarına tam bir karşılık verilmemesinden şikayet ederek, burada üyelere de görev düştüğünü vurgularken, kendilerinin 8 arkadaş olarak suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın Antalyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamaların ağır ithamlar barındırdığını söyleyen Koyuncuoğlu, "Yönetimimizin bu konudaki tutumunu anlayamıyorum. Bu sözlerin bir karşılığı olmalı. En azından suç duyurusunda bulunulabilir. İçinizde bunu yapan kimse var mı Biz yaptık. Aziz Yıldırım için suç duyurusunda bulunduk. Çağlayan Adliyesi'ne gidip suç duyurumuzu yaptık ve dosya Antalya'ya gönderildi. Takipçisi de olacağız." açıklamasında bulundu.

Aziz Yıldırım'ın bugün yine Galatasaray'a yönelik suçlamalarda bulunduğunu hatırlatıp buna tepki gösteren üyelerden Mustafa Cengiz'in ise konuşmasında Fenerbahçe Başkanı'ndan "baş şikeci" diye bahsetmesi dikkat çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...