Riekerink değiştirmeyecek

Riekerink değiştirmeyecek

SPOR Haberleri

Hollandalı teknik adamın bu geceki derbide oyuncuların iki yıldır alıştığı 4-2-3-1 dizilişini tercih edeceği bildirildi

Ajax altyapısında yıllarca 4-3-3 sistemini uygulayan teknik direktör Jan Olde Riekerink, Galatasaray'da şu an için radikal değişikliğe gitmeyi düşünmüyor. Riekerink'in derbide oyuncuların iki yıldır alıştığı 4-2-3-1 dizilişini tercih edeceği öğrenildi. Kaleci Muslera'nın önünde Linnes- Chedjou-Denayer- Hakan dörtlüsü görev yapacak. Selçuk ile Donk ön liberoda olacak. Hücumda Sneijder ve Podolski'nin formaları garanti. Emre'nin yine ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Hollandalı teknik adam Riekerink derbiye Umut'la başlarsa Yasin kulübedeki silah olacak. Umut yedek soyunursa Yasin sola, Podolski ise ileri uca geçecek.

KALKAVAN KORKUSU
 F.Bahçe karşısında oyuncularına güvenen sarı-kırmızılı yönetimin tek endişesi derbinin hakemi Mete Kalkavan. Hakem Kalkavan ligin 4.haftasında Arena'da 1-1 biten Mersin maçını yönetmiş, kaptan Selçuk'a kırmızı kart göstermişti. O gün maçı izlemeye baba İhsan Kalkavan da gelmiş ancak tribünde oğluna edilen küfürlere dayanamayarak kalp krizi geçirmişti. Galatasaray cephesinin endişesi babası ölümden dönen Mete Kalkavan'ın derbide bu olayın etkisinde kalabileceği ihtimali… Ayrıca kaptan Selçuk İnan da kötü yönetim gösterdiği bir maçın ardından Kalkavan'ın kendisine saygı göstermediğini dile getirmişti.

ARENA'DA UMUT DERBİSİ
Önemli maçlarda unutulmaz koreografilere imza atan ultrAslan terör olayları nedeniyle derbide koreografi yapmama kararı almıştı. Ancak bugün Arena'nın her yerinde birlik ve beraberlik mesajları içeren pankartlar olacak ve sarı-kırmızılı taraftarlar teröre tepkisini gösterecek. Ayrıca babasını kaybeden Umut Bulut'a da özel destek olacak. Tribünler haftalar sonra Umut'u yumruk şova çağıracak ve tecrübeli forveti Fenerbahçe'ye karşı motive edecek. Bu arada G.Saray taraftarı fiyatları 100 ila 600 TL arasında değişen F.Bahçe derbisi biletlerine büyük ilgi gösterdi ve biletler bitti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...