Fenerbahçe'den TFF'ye tepki

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fenerbahçe'den TFF'ye tepki

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 28 ve 29. haftasında oynanacak bazı maçların programında değişiklik yapan Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 28 ve 29. haftasında oynanacak bazı maçların programında değişiklik yapan Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "TFF, 2015-2016 futbol sezonunda tüm kurulları ile takımımızın aleyhine olacak şekilde sportif yarışmaya müdahale etmeye devam etmektedir" denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"TFF'nin sportif yarışmaya son müdahalesi ligin 28 ve 29. haftasında oynanacak olan bazı maçların tarih ve başlama saatine yönelik olarak gerçekleşmiştir. TFF önceden ilan etmiş olduğu maç programını hiçbir sebep olmaksızın değiştirmiştir. UEFA Avrupa Ligi'nde Braga maçı sonrası cuma günü yurda dönen takımımızın Galatasaray ile olan maçını bu konudaki müracaatımıza rağmen pazartesiye ertelemeyen, nevruz riski sebebi ile emniyetten gelen isteğe tüm gücü ile direnip, maçı sadece birkaç saat geç başlatmamak için türlü mazeretler üreterek direnen TFF'nin hiçbir sebep olmaksızın 28 ve 29. haftanın maç programını değiştirmesi izaha muhtaç bir durumdur."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...