Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe tepkili: Beşiktaş karışamaz

Fenerbahçe tepkili: Beşiktaş karışamaz

SPOR Haberleri

Bu konuya dışarıdan kimsenin müdahil olamayacağını söyleyen sarı-lacivertliler, “Maçın tarihine Galatasaray Kulübü ve biz, federasyon ile aynı masaya oturup karar veririz” dediler

Siyah-Beyazlı kulübün, ertelenen derbinin 6 Nisan'da oynanması için telkinde bulunduğu iddiası Fenerbahçe cephesini kızdırdı. Fenerbahçe yönetimi, derbi tarihine yönelik henüz bir talepte bulunmazken, konuyu TFF ve Galatasaray Kulübü ile çözme kararı aldı. Beşiktaş yönetiminin TFF'ye maçın 6 Nisan'da oynanması yönünde telkinde bulunduğu duyumlarını alan yönetim, maçın bu tarihte oynanmasını kesinlikle kabul etmeme kararı aldı. Yöneticilerin, "Biz TFF'nin belirleyeceği her tarihte oynarız. Ancak Beşiktaş bu konuya müdahil olamaz. Galatasaray ve TFF ile aynı masaya oturup kararı veririz" dedikleri öğrenildi. Son gelişmeler sonrasında ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçının, Galatasaray-Beşiktaş maçından önce oynanacağı ve 6 Nisan tarihinde oynanmayacağı neredeyse kesin gibi gözüküyor.

BAŞKAN YANLIŞ ANLAŞILDI

 Bu arada sarı-lacivertli yetkililer, FBTV'de yayınlanan ve Aziz Yıldırım'ın Vitor Pereira'ya, "Galatasaray- Beşiktaş'tan sonra..." sözlerini sarf ettiği görüntü ile ilgili ise şu açıklamayı yaptı: "Başkan maç programını değerlendiriyordu. Görüntüye sadece Galatasaray-Beşiktaş maçının konuşulduğu bölüm yansıdı. Başkan derbinin 8 Mayıs'taki Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra oynanamayacağını, takvimin dolu olduğunu anlatıyordu."

GS: NİSAN'DA OYNANMALI

 Aziz Yıldırım'ın sosyal medyaya yansıyan sözlerine, Galatasaray cephesinden tepki geldi. "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın çekişmesi bizi ilgilendirmez" diyen sarıkırmızılı idareciler, "Federasyon en uygun zamanı seçmeli ve ev sahibini mağdur etmemeli. Derbinin Mayıs ayına sarkmasını gerektirecek bir durum yok" görüşünü savundu. En uygun tarih olarak 28 Nisan'ı düşünen Galatasaray yönetimi, hafta içi oynanacak derbinin saatine de özen gösterecek. Yöneticiler, işten ve okuldan çıkan taraftarların Arena'ya yetişmesi için derbinin saat 20:00'den önce oynanmaması gerektiği konusunda hemfikirler.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...