Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Derbinin ertelenmesi Aslan'a yaradı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Derbinin ertelenmesi Aslan'a yaradı

SPOR Haberleri  / Sabah

Derbinin ertelenmesine taraftarlar tepki gösterse de Galatasaray için tribünden eksik oyunculara kadar önemli avantajlar söz konusu...

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga maçından yorgun döndüğünü düşünen Galatasaray taraftarları sosyal medyada derbinin ertelenmesini sarı-lacivertlilerin lehine olacağı şeklinde yorumladı. Ancak madalyonun bir de diğer yüzü var. Sarı-kırmızılı kulüp, yaşanan yoğun süreçten sıyrılıp Türk Telekom Arena'nın rahat bir günde tamamen dolacağını düşünerek derbiye rahat çıkabileceğini düşünüyor. İşte bunun sebepleri:

1-GAZI KAÇMIŞTI

 Terör olayları yüzünden ne takımlar ne de taraftarlar derbinin havasına tam olarak girebilmişti. Maçın ertelenmesi, sıkışık bir ortamda oynanacak derbiye Galatasaray'a rahat bir ortamda çıkma şansı doğuracak.

2-TT ARENA DOLAR

 Satışa çıkan Fenerbahçe maçı biletlerinden 3 bin 500'ü elde kalmıştı. Terör korkusu yüzünden evde kalan binlerce kombineli taraftar da derbiyi izlemeye gelemeyecekti. TT Arena'nın bu kez tamamen dolması bekleniyor.

3-YETİŞECEKLER

 Derb inin ertelenmesiyle Olcan kart cezasını Eskişehir'de çekecek. Kadıköy'deki golüyle Galatasaray taraftarına kendisini kabul ettiren Olcan gibi sakatlığı geçecek Sabri'nin de ertelenen maçta oynama şansı doğdu.

4-YENİ BİR UMUT

 Babasını kaybeden Umut Bulut derbi pazar günü oynansa yaşadığı psikolojik çöküntü nedeniyle kulübede olacaktı. Lige verilen arada Umut terapiye alınacak.

5-TAKIMA ISINACAK

 Sezon sonuna kadar görevi devralan teknik direktör Jan Olde Riekerink derbiye kadar futbolcularıyla daha çok zaman geçirecek ve takımın eksiklerini tespit edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...