Ligin dibi yangın yeri

Düzenleyen:
Ligin dibi yangın yeri

SPOR Haberleri

Süper Lig'de sona doğru yaklaştıkça heyecan doruklara ulaşıyor.

Murad Tamer

Bitime 8 hafta kala Kayserispor, Sivasspor, Mersin İdman Yurdu ve Eskişehirspor'dan üçünün PTT 1. Lig'in yolunu tutmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ligde 29 puanla 14. sırada bulunan Çaykur Rize'nin ise çok büyük hatalar yapmadıkça aradaki 8 puanlık farkın kapanmasına müsade etmesi zor görünüyor. Düşme hatttının hemen üzerindeki Kayserispor'un puanı 24 ancak sarı-kırmızılı ekip ligin ikinci yarısında en az puan alan takım olmasıyla kötü sinyaller veriyor. Hakan Kutlu'nun göreve gelmesiyle daha savaşçı futbol ortaya koyan Kayserispor, son 8 maçtır kazanamıyor. Kutlu'nun öğrencileri geçtiğimiz hafta ise kendisi gibi kümede kalma savaşı veren Eskişehirspor'la 0-0 berabere kalarak rahat nefes alma fırsatını tepmiş oldu. Sivasspor ise Mesut Bakkal'ın teknik direktör olmasının ardından 6 maçta 7 puan topladı. Son 4 haftada 4 puan alan ve kalesinde sadece 2 gol gören Yiğidolar, 3 puan uzaklıktaki Kayserispor'u oldukça tedirgin ediyor.
Es Es 5 haftadır kayıp
Ligin ikinci yarısında topladıkları puanlarla normalde tehlikeli bölgenin üzerinde olması gereken Mersin İdman Yurdu ile Sivasspor ise gösterdikleri performansa rağmen ateş hattından kurtulamadı. Ümit Özat'ın başa geçmesinin ardından çıktığı 9 maçta 11 puan kazanan Mersin İdman Yurdu özellikle bütün rakiplerinin takıldığı son haftada sahasında G.Antepspor'la berabere kalarak büyük bir şansı kullanamamış oldu. Ligin ilk 12 haftasında sadece 6 puan toplayabilen Eskişehirspor'un ise düşmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Samet Aybaba'nın ateşten gömleği giymesiyle diri bir bir takım haline gelen Eskişehirspor buna rağmen yeni hocasıyla bir türlü son sıradan kurtulamadı. Kırmızı-siyahlılar yeni hocasıyla çıktığı 15 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 12 puan topladı. Aybaba'nın öğrencileri son 5 haftada ise galibiyet alamadı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...