Doğru zamanı bekliyor

Düzenleyen:
Doğru zamanı bekliyor

SPOR Haberleri

Mali genel kurula katılarak "Kimseden korkmuyorum, alnım açık" mesajı veren eski G.Saray Başkanı "Hizmete her zaman hazırım" dedi

Galatasaray'da mevcut yönetim tarafından son dönemde yaşanan büyük buhranın sorumlusu olarak gösterilen eski başkan Ünal Aysal, geçen cumartesi gerçekleşen mali genel kurul sonrası camia içindeki bir bölümün sempatisini geri kazandı. Toplantı genelinde "Yalnız adam" görüntüsü çizse de mikrofon başına geçtiğinde "Geçmişe dönük her şey incelenebilir. G.Saray'ın marka  değerini yükseltmek için en iyisini yapmaya çalıştık" ifadelerini kullanan ve Duygun Yarsuvat'ın "6 ayda 3 kupa kazandık"  açıklamasına "Bir çocuk bile 9 ayda oluyor" karşılığında bulunarak "Aslında başarı benim" mesajı veren Ünal Aysal son olarak "Galatasaray’a hizmet etmeye her zaman hazırım" dedi. G.Saray'da Dursun Özbek yönetimi mali genel kurulda ibra edilirken, sarı-kırmızılı kulislerde "erken seçimin" gündemden düşmemesi dikkatleri de Aysal'ın üzerine çekiyor. 
Elinden geleni yapar
Change.org'da başlatılan "Ünal Aysal başkan olsun" kampanyasına ilgi her geçen gün artarken, taraftarlar da sosyal medyada "Biz ne istiyorsak o" şeklinde gönderiler paylaşıyor.  Ünal Aysal aklında başkanlık olmadığını her fırsatta dile getirse de, eski başkanın bu açıklamaları "Temkinli davranıyor, kulislere başlamak için uygun zemin arıyor" şeklinde yorumlanıyor. Galatasaray'ı bu şekilde bırakmak istemediğini ifade eden Aysal, "Hizmete her zaman hazırım ama bunu başkan olarak yapmam şart değil. Kulüpte danışmanlık görevi de yapabilirim" dedi. Ancak camiada olası bir erken seçimde Aysal'ın güçlü bir listeyle yönetimi devralmak için elinden geleni yapacağı konuşuluyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...