İspanya Milli Takım Forması Dalga Konusu Oldu

Düzenleyen:
İspanya Milli Takım Forması Dalga Konusu Oldu

SPOR Haberleri

İspanya milli takımının yeni forması sosyal medyada alay konusu oldu. Bazı kullanıcılar 'ilkokul projesi' olarak değerlendirirken kimileri de '3. derece sanat projesi' yorumunu yaptı.

EURO 2016'da Türkiye ile aynı grupta yer alan İspanya ile E grubunda mücadele edecek İtalya, dostluk maçında karşılaştı. Karşılaşmaya damga vuran olay ise İspanya milli takımının yeni forması oldu. Karşılaşma sırasında sosyal medyada bir çok kullanıcı, İspanya'nın EURO 2016'da giyeceği bu formayla alay etti.

İSPANYA'NIN FORMASI ALAY KONUSU!

Maç sırasında ve sonrasında sosyal medyada en çok konuşulan konu ise İspanya'nın deplasman forması oldu. Kimileri İspanya'nın formasını İlkokul projesi olarak değerlendirirken kimileri de İspanya'nın formanın dizaynını yapan kişiyi kovması gerektiğini yazdı. Adidas'ın ürettiği forma için 3 derece sanat projesi olarak değerlendirildi.

KARŞILAŞMA 1-1 SONUÇLANDI

İtalya'nın Udine kentindeki Friuli Stadı'nda oynanan ve Türk asıllı Alman hakem Deniz Aytekin'in yönettiği karşılaşmanın ilk golü, 68. dakikada İtalya'dan geldi. İspanya'nın, Insigne'nin golüne 70. dakikada Aritz Aduriz ile cevap vermesiyle maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...