Artık başımız dik

Düzenleyen:
Artık başımız dik

SPOR Haberleri

Sezon sonu şampiyonluk kupasını Arena'da kaldıracaklarını iddia eden Orman, "Asıl hayalimiz bir Avrupa şampiyonluğu yaşamak" ifadelerini kullandı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Spor'da katıldığı bir programda net açıklamalar yaptı. Vodafone Arena'da yapılan canlı yayına katılan Orman, stada dönüş için gün saydıklarını belirterek, "Lideriz ve evimize dönmek üzereyiz. İyi bir durumdayız, hep beraber kenetlenerek şampiyonluğa yeni stadımızda ulaşmak istiyoruz. Beşiktaşlıların duasını bekliyoruz" diye konuştu. Stat inşaatının her milimetrekaresinde emeği olduğunu dile getiren Orman, "Stadın yapım sürecinde beni en çok Beşiktaşlılar zorladı. Yapılmasını istemeyenler, insanları örgütlediler, yanlış yönlendirdiler" ifadelerini kullandı. Birçok stadı incelemeye aldıklarını belirten Orman, "Dünyanın en iyi stadı Emirates'tir. Orada kullanılan çim teknolojisinden daha iyisini yapacağız. Ümraniye'deki hibrit çimden çok memnunuz. Daha iyisi yeni stadımızda olacak" dedi. Orman, yeni statta oynanacak 3 maçtan 35-40 milyon TL gelir beklediklerini ifade etti. 
Gomez isterse gider 
Beşiktaş'ın golcü yıldızı Mario Gomez'in kalmasını istediğini belirten Orman, "Gelmeden önce terörle ilgili endişeleri vardı ama Avrupa'nın her yerinde terör var. Kalmak isterse kalır, gitmek isterse gider. Ben kalmasını istiyorum ve kalacağını düşünüyorum. Gomez'in gitmesi bizim için ölüm değil. O giderse daha iyisi gelir. Demba Ba gitti, daha iyisi geldi. O giderse de ondan iyisi gelir" diye konuştu. Transferde Beşiktaş'ın araç değil bir amaç olduğunu söyleyen Fikret Orman, "Burası Çin, Katar öncesi bir lokasyon değil. Burayı araç olarak kullandırmam. Bir futbolcu Beşiktaş'ta oynamak için ölecek. Bizim yıldıza ihtiyacımız yok. İsme göre değil uyuma göre adam alırım" dedi. 
Beşiktaşlılar dik yürüyor
Hayalinin Beşiktaş'ın bir Avrupa kupası şampiyonluğu yaşaması olduğunu belirten Orman, "Çok zor dönemlerden geçtik ama kör talihimizi kırdık. Artık Beşiktaşlılar sokakta formalarıyla dik yürüyor. Ezilmiş bir durumda değiliz biz. Kadro yapılanmasını iyi yaptık. Bunun üzerine koyarak buraya bir kupa getireceğiz. Umarım benden sonra gelenler de Şampiyonlar Ligi kupası getirir" şeklinde konuştu. Geçen sezon şampiyonluğu son maçlarda verdiklerini hatırlatan Fikret Orman, "Eğer stadımız olsaydı o potadan çıkmazdık. Kendi evimizde oynasaydık şampiyon olurduk" ifadelerini kullandı. Orman, "Rakiplerinize stadınızı verir misiniz" şeklindeki soruya ise "Sporcu tarafım öyle bir teklif olursa kabul etmem gerektiğini söylüyor ama kalbim bunu kabul etmeyeceğimi söylüyor. Şu anki ruh halim buna müsaade etmez. Çünkü rakiplerimizden statlarını istediğimizde bizi üzdüler" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...