Meireles ailesiyle metrobüse bindi!

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Meireles ailesiyle metrobüse bindi!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Raul Meireles ailesiyle birlikte metrobüse bindi.

Sarı-lacivertli ekibin tarzıyla dikkat çeken Raul Meireles, ailesi ile metrobüse bindi. Vatandaşlar metrobüste futbolcuya büyük ilgi gösterdi. Stili ile hep konuşulan Raul Meireles, halkın arasına karıştı. Meireles, ailesi ile toplu taşıma aracına bindi. Portekizli oyuncu, "Aile ile vakit geçirmekten daha iyisi yok" derken, Fenerbahçeli bir taraftar da "500 T mi reis?" diye sordu.
Meireles ailesiyle metrobüse bindi!

 

DAHA ÖNCEDE HASAN KABZE BİNMİŞTİ!
Metrobüse binen Hasan Kabze'nin yaşadığı diyalog güldürdü

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor forması giyen Hasan Kabze, G.Saray yıllarından çok iyi bildiği İstanbul trafiğine girmemek için belki de en mantıklı yolu seçti. Kabze, uçağa yetişmek için Metrobüs'e bindi.

FUTBOLDAN HİÇ Mİ KAZANMADIN BE ABİ
Bir futbolsever hemen Hasan Kabze'nin yanına geldi ve fotoğraf çektirdi. Hasan Kabze taraftarın kendisine söylediği cümleyi twitter'dan paylaştı: Ucaga yetismenin en kisa yolu olan metrobuste foto cektiren arkadas "Futboldan hic mi kazanmadin be abi metrobuste ne isin var :))" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...