Ersun Yanal geri dönüyor

Düzenleyen: / Kaynak: sabah
Ersun Yanal geri dönüyor

SPOR Haberleri  / sabah

Gelecek sezon 50. yılını kutlayacak olan Trabzonspor için yerel basında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Yeni sezonda başta takımın oyun sisteminde değişiklik isteyen başkan Muharrem Usta'nın gelecek sezon takımı teknik direktör Ersun Yanal'a emanet etmeyi düşündüğü belirtildi. Yanal'ın, Usta için söylediği, "Türkiye alışık olmadığı bir başkan profili ile tanıştı" şeklindeki sözleri, "Sıcak temas kuruluyor" şeklinde yorumladı. Yöneticilerin bir bölümünün Yanal'a sıcak baktığı ancak bir bölümünün de kuşkuları bulunduğu öğrenildi. Ersun Yanal bilindiği üzere Bordo-Mavili kulüpte iki farklı dönemde görev almıştı.

SÜRPRİZ AYRILIK YAŞANMIŞTI

Usta teknik adam, geçtiğimiz sezon Vahid Halilhodziç'in görevine son verilmesinin ardından Trabzonspor'un başına geçmiş ancak sezon bitimiyle birlikte Karadeniz'deki macerasına nokta koymuştu. Trabzonspor Yönetimi ile Ersun Yanal, mevcut sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetmişti. Teknik adam daha önce 2007-2009 arasında Trabzonspor Teknik Direktörü olarak kariyerini sürdürmüştü.
 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...