Galatasaray'da Favre sesleri

Düzenleyen:
Galatasaray'da Favre sesleri

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, gelecek sezon takımın başına Lucien Favre'yi getirmeyi planlıyor.

Daha önce İsviçre’de Servette ve Zürih, Almanya’da ise Hertha Berlin ve Borussia Mönchengladbach kulüplerini çalıştıran ve 2006, 2007’de İsviçre’de, 2009’da ise Bundesliga’da ‘yılın teknik direktörü’ seçilen Favre, Galatasaray'ın başına geçiyor...

MAÇLARI ANALİZ EDECEK
Habertürk'ün haberine göre; 59 yaşındaki Favre’nin, kesin anlaşmanın sağlanması halinde, kalan 8 hafta boyunca G.Saray’ın maçlarını izleyerek, yeni sezon için hazırlıklara başlayacağı bildirildi.

2+1 DÜŞÜNÜLÜYOR
Sarı-Kırmızılılar, Favre ile 2+1 yıllık sözleşme düşünüyor. İsviçreli hoca yönetiminde genç ve başarılı bir kadro kurmanın planlarını yapıyor.

İLK İŞ OLARAK TEMPOYU ARTIRIYOR
isviçreli Favre için kondisyon büyük önem taşıyor. Gittiği her takımın koşu mesafesinde gözler görülür bir artış yaşanıyor. Her oyuncunun limitlerini zorlamasıyla bilinen Favre; savunmada dirençli, hücumda ise sürekli hareketli bir oyun sistemi üzerinde duruyor. Favre’nin sisteminde dikine, seri paslaşmalar büyük rol oynuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...