Ronaldo, Madrid'deki evlerini satıyor

Düzenleyen:
Ronaldo, Madrid'deki evlerini satıyor

SPOR Haberleri

Ronaldo'nun, Madrid'deki iki evini satışa çıkarması, Real'den ayrılacağı iddialarını beraberinde getirdi.

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, annesi için La Finca'da aldığı lüks villayı satışa koydu.

"MADRID'DEN AYRILIYOR" İDDİASI

Yıldız futbolcunun bu kararı İspanya basınında "Sezon sonunda Real Madrid'den ayrılıyor" yorumlarının yapılmasına neden oldu. İspanya'da üç lüks evi bulunan Ronaldo'nun, satışa koyduğu iki evden birini 5 milyon euro'ya, diğerini ise 2 milyon euro'ya satışa çıkartığı iddia edildi.

DEVLER PEŞİNDE

Sezon başından bu yana hakkında transfer dedikoduları çıkan Portekizli futbolcunun Madrid ekibinde mutsuz olduğu öne sürülüyordu. ABD takımlarının da radarında bulunan Ronaldo için en ciddi talipler olarak eski kulübü Manchester United ve Fransız devi Paris Saint Germain gösteriliyor.

EVİNDE NE ARARSAN VAR

Ronaldo'nun oğluyla birlikte kaldığı evde ise 7 yatak odası, dokuz banyo, dokuz tuvalet, sekiz park yeri, asansör, kapalı ve açık yüzme havuzu, sinema salonu, spor salonu ve evde çalışanlar için ayrı bir ev bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...