HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Barcelona'nın maçları için özel güvenlik önlemleri

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Barcelona'nın maçları için özel güvenlik önlemleri
Barcelona, Haber

SPOR Haberleri  / AA

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 31. haftasındaki Barcelona-Real Madrid ve 5 Nisan'da Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Barcelona-Atletico Madrid maçlarındaki güvenlik önlemlerinin artırıldığı açıklandı.

Barcelona Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Nou Camp Stadı'nda Real Madrid (El Clasico) ile oynanacak lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid karşılaşmaları için güvenlik önlemlerinin en üst düzeye çıkarıldığını bildirildi.

Alınan güvenlik önlemleri kapsamında Nou Camp Stadı'nın kapılarının iki saat önce açılacağı vurgulanarak, kulüp üyeliği olmasına rağmen yanında ulusal kimlik kartları olmayanların stada alınmayacağı kaydedildi.

Taraftarların stada sırt çantası veya valizle girmesine izin verilmeyeceği ve tüm stat girişlerinde üst araması yapılacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...