Pereira'dan Galatasaray'a gönderme: Kaç puan geride bilmiyorum

Pereira'dan Galatasaray'a gönderme: Kaç puan geride bilmiyorum

SPOR Haberleri

Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında darbe alan Vitor Pereira, Beşiktaş'ın da puan kaybedeceğini söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Osmanlıspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir 2 puanı kaybettiklerini söyleyen Pereira, şampiyonluk yarışındaki en büyük rakipleri olan Beşiktaş'ın da puan kaybedeceğini söyledi.

"GALATASARAY KAÇ PUAN GERİMİZDE BİLMİYORUM"

Portekizli çalıştırıcının açıklamalarından satır başları; Biz şu an gerideysek neden illa bu birinin hatası olmalı? Beşiktaş'ın kalitesi yok mu? Osmanlıspor'un kalitesi yok mu? Bu ligde oynayan tek takım biz olsak çok daha kolay olurdu işler. Galatasaray da geçen yılın şampiyonu ama şu an kaç puan gerimizde bilmiyorum bile. Bu ligde 10 puan fark atacak bir takım yok. Rakibimiz, Avrupa'da ve kupada elendi.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Biz Avrupa'da daha ileri gittik, Türkiye Kupası'nda da yolumuza devam ediyoruz. Belki öyle bir hakem olmasa Avrupa'da da yolumuza devam ediyorduk. Beşiktaş da Galatasaray gibi olsa belki dediğiniz gibi puan farkını açardık. Beşiktaş iyi bir takım Fenerbahçe de iyi bir takım. Para sizi takım yapmaz. Şu an kaliteli iki takımın mücadelesini izliyoruz. Örneğin Real Madrid gezegenin en iyi futbolunu oynaması gerekirdi. Bu yıl da gelecek sene de şampiyon olacağız. İnşallah burada uzun süre kalırım ama şampiyon olarak.

"BEŞİKTAŞ DA PUAN KAYBEDECEK"

Zor bir maçtı. Topu kaybettiğimizde kötü oynamadık. Rakibe izin vermedik. Ofansif kalite açısından sıkıntılar yaşadık. Takımımız gol pozisyonlarında heyecanlıydı. Denedik ama olmadı. Soğukkanlılık eksikti. Çok önemli 2 puan kaybettik. Lig bitmedi. Beşiktaş da puan kaybedecek. Arayı kapatmak imkansız mı? Bence değil."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...