Varsa yoksa kupa

Düzenleyen:
Varsa yoksa  kupa

SPOR Haberleri

G.Saray Avrupa potasına giremezse ve de kupaya uzanamazsa UEFA'nın verdiği ceza önümüzdeki yıl da geçerli olacak

Finansal Fair Play kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle UEFA'dan 1 yıl men cezası alan Galatasaray'ın cezasını işlemesi için Avrupa'ya katılım hakkı elde etmesi gerekiyor. Sarı-kırmızılıların Avrupa biletini alması için de Süper Lig'de ilk 4'e girmesi ya da Türkiye Kupası'nı kaldırması gerekiyor. Ancak ligde kötü gidişata dur diyemeyen Aslan'a Eskişehir mağlubiyeti sonrası iyice stres bastı. 3. sıradaki Konya ile 4. sıradaki Başakşehir 27. haftayı kayıpsız atlatırken; Konya 50, Başakşehir 44 puana yükseldi, sarı-kırmızılı takım ise 39'da kaldı.
Avrupa'ya 2 yıl gidemez
Ligde hedeflediği derecenin 5 puan uzağında kalan Galatasaray'ın, Türkiye Kupası'nı mutlaka kazanması gerekiyor.  Eğer bu da gerçekleşmezse Galatasaray'ın Avrupa hasreti 2 yıl sürecek. Maddi açıdan zor günler geçiren kulüp, 2 yıl Avrupa’ya gidemediği takdirde büyük bir gelir kaynağını kaybetmiş olacak. Aslan bu sebeple birçok yıldızına da veda etmek zorunda kalabilir. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...