Trabzon'da bahar

Düzenleyen:
Trabzon'da bahar

SPOR Haberleri

Hayal kırıklığıyla geçen sezonda üst üste alınan 2 galibiyet Karadeniz ekibinde moralleri yükseltti

Süper Lig'in 24. haftasında Konyaspor'a kaybederek 12. mağlubiyetini alıp, 42 yıllık lig tarihinin en fazla yenildiği dönemi yaşayan Trabzonspor, Beşiktaş'la erteleme maçının da olduğu son 4 müsabakada 3 galibiyete ulaştı ve kötü günleri geride bıraktı. Bordo-mavililer Konya yenilgisinden sonra Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup etti. Beşiktaş ile oynadığı erteleme maçını 2-0 kaybeden Karadeniz ekibi, art arda Medicana Sivasspor'u evinde, Gaziantepspor'u da deplasmanda 1-0 yenip, son 4 müsabakada 9 puan elde ederek tırmanışa geçti. 36 puana ulaşan bordo-mavililerde, Avrupa kupalarına katılma hesapları yapılmaya başlandı.
Sakatlıklardan çektik 
Kulüp asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Gaziantepspor deplasmanında kazanarak hem çıkışlarını sürdürdüklerini hem de 8 maçlık dış sahada kazanamama hasretini sonlandırdıklarını belirtti. Sakat ve cezalı oyuncu konusunda bu sezon epeyce bir sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Çubukçu, "Son haftalarda bu eksikliklerin bitmesiyle takımımız daha da iyi hale gelecektir. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Kalan 7 haftayı en iyi şekilde sonuçlar alarak ligi Avrupa kupalarına katılacak bir noktada ligi tamamlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...