İşimiz zorlaştı

Düzenleyen:
İşimiz zorlaştı

SPOR Haberleri

Vitor Pereira: Beşiktaş da puan kaybedecek. İşimiz zorlaştı ama imkansız değil... Kjaer: Kimseyi suçlamak istemiyorum, şu anda işimiz zor... Diego: İnsanlara bu sonucu anlatamazsınız...

F.Bahçe'de maç sonrası tam anlamıyla yıkım yaşandı. Teknik heyetinden futbolcusuna kadar ağızları bıçak açmazken oyuncular konuşmakta zorlandı. Teknik Direktör Vitor Pereira, "Zor bir maç oldu. Kontrataklarda etkili bir takımla karşılaştık. Topu kaybettiğimiz anı çok kötü oynamadığımızı düşünüyorum. Kontrada etkili bir takıma pozisyon vermedik. Bence ofansif dinamik anlamında bir kalite eksikliği yaşadık. Denedik, oyuncularıma denemediniz diye kızamam. Son vuruşlarda soğukkanlılık ve sakinlik eksikti. 2 önemli puan kaybettik. Lig bitti mi diye sorarsanız, hayır bitmedi. Beşiktaş'ın da puan kaybedeceğini düşünüyorum. Bizim işimiz zorlaştı ama buradan dönmek zorundayız. İmkansız mı, değil" açıklaması yaptı.
Sorumluluk hepimize ait
F.Bahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer, "Bu akşam yeterince iyi değildik. Son adımı istediğimiz gibi yapamadık. Şu anda işimiz zor. Bundan ders almamız gerekir. Bundan sonraki tüm maçları kazanmak zorundayız. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Savunma ve hücum, suçu bir tarafa atamayız. Ne yaparsak yapalım takım olarak kazanıyoruz veya kaybediyoruz. Sorumluluk hepimizin" sözlerini kullandı. Diego Ribas ise, "Bu sonuç bizi mutlu etmedi. Takımımız son maçlarda hem Avrupa Ligi'nde hem de bu maçta beklentilere cevap veremedi. Herkesin sorumluluğun bilincinde olduğunu düşünüyorum. İnsanlara bunu anlatmak zor" şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...