Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atıyor ama kazanamıyor

Düzenleyen:
Atıyor ama kazanamıyor

SPOR Haberleri

Savunmada yaşadığı sıkıntılarla orta sıralara gerileyen sarı-kırmızılılar, ligde oynadığı 4 maçta 12 gol atmasına rağmen sadece 2 puan toplayabildi

Kâbus gibi bir sezon geçiren G.Saray en büyük sıkıntıyı savunmada yaşıyor. Son olarak Eskişehirspor'a 4-3 kaybeden sarı-kırmızılılar gol bulmakta zorlanmıyor ama defans performansı işleri bozuyor. Savunma biraz daha istenilen düzeyde olsaydı sarı-kırmızılılar puan sıralamasında kendisine daha üst basamaklarda yer bulma şansı yakalayacaktı. Ancak Galatasaray bu sezon 3 gol attığı karşılaşmalarda bile puan ya da puanlar almakta zorlanıyor. Lider Beşiktaş’ın ardından ligin en çok gol atan ikinci takımı olan sarı-kırmızılılar, bu sezon ligde 3 gol attığı 4 karşılaşmada sadece 2 puan toplayabildi. Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Başakşehir ve Eskişehirspor karşısında toplam 12 gole imza atan Galatasaray, bu karşılaşmalardan sadece 2 beraberlik çıkarabildi.
Sakat üstüne sakat
İşin çarpıcı yanı ise sarı-kırmızılı takım 3 kupayla biten geçen sezon ligde en az 3 gol attığı hiçbir maçta puan kaybı yaşamamıştı. Kalan 8 haftada ligi 4. sırada bitirmeye çalışan takımda savunmaya çok daha büyük iş düşecek ancak kötü futbolun yanı sıra sakat oyuncuların bolluğu G.Saray'ın belini daha da büküyor. Sabri Sarıoğlu ve milli takımda sakatlanan Hakan Balta'nın bu hafta Çaykur Rizespor maçında oynayamayacağı öğrenildi. Denayer ise idmanlara başladı ancak sakatlıktan yeni çıktığı için bu hafta ilk 11'de oynaması zor görünüyor. Revire dönen takımda tek iyi haber ise Chedjou'dan geldi. Kamerunlu oyuncunun bu hafta ilk 11'de forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Sonuç olarak tam kadro sahaya çıktığında bile savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan G.Saray'ı önümüzdeki kritik 8 maçta oldukça zor günler bekliyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...