Pereira: Ben demedim mi?

Düzenleyen:
Pereira: Ben demedim mi?

SPOR Haberleri

Osmanlı maçı sonrası "Lig daha bitmedi" diyen Vitor Pereira dün de oyuncularına, "Size söylemiştim. Bundan sonra her şey bize bağlı" ifadesini kullandı

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe'nin Osmanlı beraberliğiyle dibe vuran morali, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya yenilmesiyle tavan yaptı. Şampiyonluk yolunda kaybettikleri avantajı 24 saat içinde geri kazanan sarı-lacivertlilerde yüzler gülmeye başlarken, Teknik Direktör Vitor Pereira oyuncularına, "Artık bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerek" dedi. Söze, "Size Beşiktaş'ın puan kaybedeceğini söylemiştim" diyerek başlayan Portekizli çalıştırıcı, "Şimdi her şey bizim elimizde. Kalan tüm maçlarımızı kazanarak şampiyon olacağız. Ben size inanıyorum, siz de şampiyonluğa inanın" ifadelerini kullandı. İkili averajda üstünlüğün kendilerinde olduğunu hatırlatan Pereira, "Konya ve Galatasaray maçlarını kazanıp zirveye kurulmalıyız. İpler bizim elimizde. Artık söz hakkı bizde" diye konuştu.
Futbolcular yemin etti
Pereira'nın konuşmasının ardından futbolcular da kendi aralarında bir toplantı yaparken, Volkan Demirel arkadaşlarına şampiyonluk yemini ettirdi. Bu sezonun önemine değinen ve camianın beklentilerine vurgu yapan kaptan, "Yeni bir kadro olmamıza rağmen iyi bir takım olduk. Sezon başından beri birçok zorlukla mücadele ettik. Ancak yönetimin ve taraftarın desteğiyle buraya kadar geldik. Şimdi bize gösterilen güvenin ve sevginin karşılığını vermek zorundayız. Fırsat ayağımıza geldi. Bunu elden kaçırma lüksümüz söz konusu olamaz" dedi. Volkan Demirel, "Bizi bekleyen bir şampiyonluk, 4. yıldız var" ifadesini kullanırken, bütün oyuncular kenetlenerek birbirlerine zafer sözü verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...