Sambacıyı küstürdüler

Düzenleyen: / Kaynak: Yenişafak
Sambacıyı küstürdüler

SPOR Haberleri  / Yenişafak

Sarı-lacivertli takımda alınan tavır Brezilyalı golcü Fernandao'yu küstürdü. Başkan Aziz Yıldırım, Brezilyalı golcüyle özel bir görüşme yaparak, 'Biz kadro planlarımızı van Persie üzerine yaptık. Bu takımın 11'i van Persie. Takımda sorun istemiyorum' dediği öğrenildi.

Robin van Persie'nin yedek kaldığı için kriz çıkarması üzerine başkan Aziz Yıldırım devreye girmiş ve Hollandalı yıldız 11'de oynamaya başlamıştı. Fernandao ise ilk 11 oynarken yedek kalması üzerine tavır almış, bu rahatsızlığını da göstermeye başlamıştı.
Bu takımın 11'i van Persie
Başkan Aziz Yıldırım, Brezilyalı golcüyle özel bir görüşme yaparak, “Biz kadro planlarımızı van Persie üzerine yaptık. Bu takımın 11'i van Persie. Yedek kulübesinde oturduğun ve oyuna sonradan girdiğin için sorun yapma. Takımda sorun istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Pereira'ya yakındı
Fernandao, bu sözlerin ardından antrenmanlarda eski performansından uzak bir görüntü sergiledi, bu performansı maçlara da yansıdı. Brezilyalı golcü de teknik direktör Vitor Pereira'ya rahatsızlığını dile getirdi. “Neden yedek kalıyorum. Oynadığım maçlarda iyi performans sergiliyorum, goller atıyorum. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyorum. Ama yedekte bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Yenişafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...