Önce kupa sonra imza

Düzenleyen:
Önce kupa sonra imza

SPOR Haberleri

Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin, "Biz F.Bahçeliyiz. Bir yere gitmiyoruz. Kupayı kaldıralım. İmza kolay iş" dedi

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe'de gösterdikleri performansla takımın değişmezlerinden olan milli yıldızlar Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'den sarı-lacivertli camianın yüreğine su serpen açıklama geldi. Avrupa devlerini peşinden koşturan oyuncular için kulübe teklif yağarken, yıldızlar, "Biz Fenerbahçeliyiz, hiçbir yere gitmiyoruz" dedi. Sözleşmeyi düşünmediklerini belirten isimlerden Mehmet Topal, "Ben yurt dışı tecrübesi yaşadım ve vatanımı özlediğim için geri döndüm. Fenerbahçe'de mutluyum. Ayrılmak gibi bir düşüncem de kesinlikle yok. Kulübüm benimle devam etmek istediği sürece buradayım. Aklımda yeni mukavele değil şampiyonluk var. Sonrası kolay" diyerek imzaya hazır olduğunu dile getirdi.
Başkan çağırsın yeter
İtalyan basınının İnter'le ön anlaşma yaptığını iddia ettiği Caner Erkin, "Ben her zaman önceliğimin Fenerbahçe olduğunu söyledim. Bugüne kadar hiçbir zaman imza sorunu yaşamadım. Bundan sonra da değişen bir şey olmayacak. Başkanımız ne zaman isterse masaya oturur imzamı atarım. Kafamı bu tür şeylerle meşgul etmiyorum. Önümüzde bizi bekleyen bir şampiyonluk var" diye konuştu. "Ben Fenerbahçe'de Gökhan oldum ve futbolu bıraktıktan sonra da Fenerbahçeli Gökhan olarak anılmak istiyorum" vurgusunda bulunan Gökhan Gönül de, "Bir futbolcunun gelebileceği en güzel yerdeyim. Fenerbahçe formasını giyiyorum ve tek isteğim bu sezon 4. yıldızı takmak. Zamanı geldiğinde hiçbir sorun çıkmadan imzalar atılır" ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...