Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Mesut Özil ile İstanbul'da görüşmüş

Düzenleyen:
Fenerbahçe Mesut Özil ile İstanbul'da görüşmüş

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetiminin Mesut Özil ile yaklaşık 4-5 ay önce İstanbul'da bir araya geldiği ortaya çıktı. Mesut, 1-2 yıl içinde Fenerbahçe'ye transfer olabilir.

Transfer çalışmalarına devam eden sarı lacivertli ekibin, Arsenal forması giyen Türk asıllı yıldız ile geçtiğimiz aylarda temasa geçtiği ortaya çıktı. Fenerbahçe yönetiminin Mesut Özil ile yaklaşık 4-5 ay önce İstanbul'da biraraya geldğini belirten Hürriyet gazetesi muhabiri Ahmet Ercanlar, başarılı futbolcunun 1-2 sene içerisinde sarı lacivertli takıma transfer olacağını belirtti. Arsenal forması altında bu sezon 39 resmi maça çıkan 27 yaşındaki yıldız, 7 gol ve 19 asistlik performans sergiledi.

FENERBAHÇE DÜĞMEYE BASTI

Sezon başında kadrosuna dünyaca ünlü yıldızlar katan Fenerbahçe, marka oyuncuların beklentilerin ardında kalmasının ardından yeniden transfer düğmesine bastı. Bruno Alves, Michal Kadlec, Luis Nani, Diego Ribas, Markovic, Raul Meireles ve Robin van Persie gibi isimlerle sezon sonunda yollarını ayırması beklenen sarı lacivertli ekip, bu yaz transfer döneminde yine çok konuşulacak bir transfer operasyonuna imza atacak.

EN BÜYÜK HEDEF MESUT

Simon Kjaer'in yanında tecrübeli ve kariyerli bir partner düşünen Fenerbahçe, yıldız bir 10 numara ve birkaç takviye ile yine iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapıyor. Sarı lacivertli camianın en büyük hedefi ise Arsenal forması giyen Mesut Özil.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...