Fener’in aklı Real’de

Düzenleyen:
Fener’in aklı Real’de

SPOR Haberleri

THY Avrupa Ligi Top 16 Turu'nda haftalar öncesinden çeyrek finale çıkmayı garantileyen ve E Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, son maçta, İspanya'nın Unicaja Malaga takımına konuk oldu.

THY Avrupa Ligi Top 16 Turu'nda haftalar öncesinden çeyrek finale çıkmayı garantileyen ve E Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, son maçta, İspanya'nın Unicaja Malaga takımına konuk oldu. Fenerbahçeli oyuncular, Malaga karşısında kendilerini zorlamadı. İlk çeyreği 23-20 İspanyol temsilcisinin üstünlüğüyle geçen karşılaşmanın devre arasına yine ev sahibi 39-31 önde girdi. Üçüncü periyot 58-48 tamamlanırken, son çeyrekte de değişen pek bir şey olmadı ve sarı-lacivertliler salondan 71-67 mağlup ayrıldı. 3 gün sonra Real Madrid'le oynanacak çeyrek final mücadelesini düşünen sarı-lacivertlilerde, Hickman ve Antic 12 sayıyla oynarken, Kalinic 9, Arda 8 sayı üretti. Unicaja Malaga'da ise Jack Cooley 17, Nedovic 14 sayı kaydetti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...