Pereira: Kritik virajdayız

Düzenleyen:
Pereira: Kritik virajdayız

SPOR Haberleri

Şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe’de Konya ve Galatasaray maçlarının düğümü çözeceğini belirten Vitor Pereira, “Hedefe adım adım gideceğiz. Önceliğimiz Konya” dedi

Beşiktaş’la girdiği şampiyonluk yarışında avantajı elinde bulunduran Fenerbahçe, Konya maçına odaklandı. Zorlu deplasman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapan Teknik Direktör Vitor Pereira, “Önümüzde iki zorlu maç var. Konya ve Galatasaray karşılaşmalarından 6 puanla ayrılırsak şampiyonluk kapısını da aralamış olacağız. Ancak hedefe adıma adım gideceğiz. Derbiyi kafanızdan çıkartın ve sadece Konya mücadelesine odaklanın” dedi. “Artık  her maç final” vurgusunda bulunan Portekizli çalıştırıcı, “İkinci yarıda hiç maç kaybetmemiş, çok güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Konya’nın en büyük kozu takım oyunu. Kritik virajdayız ve istediğimizi almak için onlardan daha iyi bir takım olmak zorundayız” ifadesini kullandı.
Son vuruşlarda hata yapmayın
Konya’nın çok iyi savunma yaptığına dikkat çeken Vitor Pereira, “Karşımızda son 10 haftada sadece 3 gol yiyen bir rakip var. Bu nedenle bulduğumuz fırsatları harcama lüksümüz yok. Son vuruşlarda dikkatli olun” derken, “Seri ve isabetli paslar bizi sonuca götürecektir” diye konuştu. Konya’nın kontraatakları konusunda da uyarılarda bulunan Portekizli, “Onların topla oynamasına izin vermemeliyiz. Topu kaybettiğimiz anda yüksek tempolu pres istiyorum” talimatını verdi. Volkan ile Diego’nun ceza sınırında olduğunu hatırlatan Pereira, “Ne olursa olsun gereksiz kart görmekten kaçının. Hakemle ve rakip oyuncularla diyaloğa girmeyin. Derbide cezalı oyuncu istemiyorum” sözleriyle oyuncularından sakin olmalarını istedi.

M.EMİN ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...