Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bölgesel Federasyonlar'dan iş birliği adımı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bölgesel Federasyonlar'dan iş birliği adımı

SPOR Haberleri  / AA

Bölgesel Federasyonlar arasında yer alan 13 ülkenin iş birliği prensiplerini planlamak için çalışma grubu oluşturuldu.

Futbolda Bölgesel Federasyonlar'ın İstanbul'da yapılan toplantısında, iş birliği prensiplerini planlamak için çalışma grubu oluşturulması kararı verildi.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre 13 ülkenin iş birliği prensiplerini planlamak ve kaleme almak için oluşturulan grupta, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Razvan Burleanu, Slovenya Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Ales Zavrl, Bosna Hersek Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Jasmin Bakovic ve Makedonya Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Filip Popovski görev alacak.

Katılımcı 13 federasyon, Avrupa futbolu (UEFA) ve dünya futbolu (FIFA) konularında ortak bir pozisyon almak üzere toplanarak istişarelerde bulunacak. Ayrıca federasyonlar, Yunanistan Kupası'nın iptal edilmesi kararının geri çekilmesi konusunda FIFA'yı destekleyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...