Altın adamlar!

Düzenleyen:
Altın adamlar!

SPOR Haberleri

Erkekler 62 kiloda Hurşit Atak silkme ve toplamda, Erol Bilgin de koparmada altın madalya kazandı

Avrupa Halter Şampiyonası'nda Türk sporcuların başarısı devam ediyor. Norveç'in Forde şehrinde düzenlenen organizasyonun ilk gününde  Sibel Özkan Konak 2 altın, 1 gümüş, Nurcan Taylan ve İsmet Algül bronz madalya kazanmıştı. Türkiye dün de erkekler 62 kiloda 3 altın madalya sevinci yaşadı. Erol Bilgin koparmada 133 kiloluk kaldırışı ve tartı avantajı farkıyla Avrupa birincisi oldu. Silkmede ise Hurşit Atak 170 kiloyu kaldırarak altın madalyayı kaptı. Atak toplamda ise 296 kiloya ulaşarak Avrupa Şampiyonu oldu.
Sema'dan gümüş geldi
Kadınlar 53 kiloda podyuma çıkan Sema Acartürk de silkmede gümüş madalya kazandı. Acartürk 109 kilo kaldırarak, Avrupa ikincisi oldu. 120 kiloyla Rumen Cristina Iovu altın madalyaya uzanırken, Letonyalı Rebeka Koha ise 108 kilo ve tartı avantajıyla bronz madalyanın sahibi oldu sad Bu kategoride yarışan diğer Türk sporcu Bediha Tunadağı ise 80 kiloyla 8'inci sırada yer aldı. İkinci günün sonunda Türkiye 5 altın 2 gümüş 2 bronz olmak üzere toplamda 9 madalya ile genel sıralamada lider durumda.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...