Aslan'ın ağzında

Düzenleyen:
Aslan'ın ağzında

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Yönetimi, radikal kararları uygulamak için Galatasaray maçını bekliyor. Derbide alınacak olumsuz bir sonuç Pereira’nın ipinin erken çekilmesine yol açacak

M.EMİN ULUÇ

Konya mağlubiyeti sonrası Vitor Pereira’nın kalemini kıran Fenerbahçe Yönetimi, gözünü Galatasaray derbisine çevirdi. Son iki haftada kaybedilen 5 puan sonrası Pereira’yla yola devam etmeme kararı alan sarı-lacivertiler, derbinin kaybedilmesi halinde radikal bir karar alıp Portekizliyi ligin bitmesini beklemeden yollayabilir. Göreve geldiği günden bu yana Pereira’da dahil tam 17 farklı teknik direktörle çalışan Aziz Yıldırım, 6 hocayı sezon bitmeden kapının önünde koymuş olsa da 2002-03 sezonunda 10 maç görev yapabilen Oğuz Çetin’den sonra hiçbir teknik adamın görevine sezon bitmeden son vermemişti. Yıldırım, 2008-09’da sezonu 4. sırada tamamlayan Luis Aragones bile tahammül etmişti.
Futbolcular da yanacak
Ancak, eline Türk futbol tarihinin en pahalı kadrosu sunulan Vitor Pereira, oynattığı futbol ve ürettiği bahanelerle Aziz Yıldırım’ın sabrını taşma noktasına getirdi. Tabii Başkan Yıldırım’ın öfkesi sadece Pereira’yla sınırlı kalmayacak. Futbolcular da bu furyadan nasibini alacak. Konya deplasmanı öncesi kalan 8 maç için 8 milyon dolar prim vaat eden yönetim, ödülü kaldırdı. Sadece şampiyon olunması halinde prim verme kararı alan yönetim, bundan sonra puan kayıplarında ceza sistemini devreye sokacak. Derbide ve sonrasında beklenen performansı sergilemen oyunculara ağır para cezaları kesilecek. Sezon sonunda ise Kjaer, Fernandao ve Josef hariç tüm lejyonerlerle yollar ayrılacak.

SEZON BİTMEDEN Giden HOCALAR
1. Otto Bariç 
2. Rıdvan Dilmen
3. Zdenek Zeman
4. Mustafa Denizli
5. Werner Lorant
6. Oğuz Çetin

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...