Volkan Demirel: "Şampiyon biz olacağız"

Düzenleyen:
Volkan Demirel: "Şampiyon biz olacağız"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray beraberliği sonrası iddialı konuştu. Volkan, taraftara umutlu mesaj verirken, "Sezon sonunda şampiyon olacağız" dedi.

Sözlerine "Aslında hem saha için hem saha dışında söylenecek çok şey var" diye başlayan Volkan Demirel, "Burada kimseyi kandırmak veya yanıltma derdinde değilim. Ama biz şampiyon olacağız. İnanıyoruz ve taraftarlarımızın inanmasını istiyoruz. Bugünkü oyunla gösterdik ki bunu başarabileceğiz. Karşı taraf sevindi. Allah bizi beraberliğe sevinmeyi nasip etmesin. Bu şampiyonluk kaybolursa başta ben olmak üzere tüm futbolcular çekeceğiz. Önümüzde uzun bir zaman var. 18 puanlık bir durum var. Kimseyi aldatmak ve oyalamak derdinde değilim. Biz şampiyon olacağız. Bazı düzeltmemeiz gereken şeyler var. Onları da düzelteceğiz ve biz şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı. 
 
VOLKAN'DAN CANER AÇIKLAMASI
Maçtan önce kendileri için önemli bir şey olmadığını vurgulayan Volkan Demirel,
"Hocayla Caner arasındaki bir durumdu. Maçtan önce iyi konsantre olmuştuk ki maçta bunu gösterdik. Kazansaydık çok farklı şeyler konuşacaktık. Taraftarımız bize inansın güvensin. Ama şampiyon olamazsak başta ben olmak üzere herkes faturayı kabullenmeye hazırız. Taraftarımız sakın güvenini ve inancını kaybetmesin. Mersinle oynayacağız maça gelsinler bizi desteklesinler. Takımda ufak tefek değişiklikler düzeltilmesi gereken şeyler var. Bunlar takım içinde kalır ben onları düzeltirim" açıklamalarını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...