Pereira: Artık çok zor

Düzenleyen:
Pereira: Artık çok zor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı, "Bu kadar gol nasıl kaçar anlamıyorum. Artık ipler elimizde değil" dedi

Derbi sonrası basın toplantısında morali hayli bozuk görünen F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Bazen futbol bizi cevaplaması zor sorular ile karşı karşıya bırakır. Bugün kim kendi sahasında oynayan takımdı? Maçın başından sonuna kadar üstün olan bizdik. Galatasaray bugün kazanmak için ne yaptı? Bütün pozisyonlara biz girdik, anlayamıyorum, inanamıyorum" derken, "Bu akşam yaşadığımız durum aslında, bu sezonki sezonun özetiydi. Gol için fazla sayıda fırsat yakalamamız gerekiyordu. Yakaladık da. Tıklım tıklım statta oynadık ancak kazanmak isteyen bizdik, Galatasaray hayatta kalmaya çalıştı. Biz Konya'yla da oynadık. Onlar çok daha iyi oynamıştı. Onlar daha organize bir takımdı. Lig burada bitti diyemem ama bizim için bazı şeyler çok zorlaştı" sözlerini kullandı. 
4-0 olacak maçtı
Galatasaray karşısında rahat kazanmaları gerektiğini ifade eden Pereira, "Sorumluluk bizim. Bu maçı açıklamakta zorlanıyorum. Bu kadar pozisyon nasıl kaçar, anlamıyorum. Buradan 2-0, 3-0, 4-0'lık skorla ayrılsaydık adil bir skorla ayrılmış olacaktık. G.Saray'a gol yağdırma fırsatını kaçırdık. Bundan sonra artık ipler bizim elimizde değil. Çok üzgünüm. Hakemi tebrik ediyorum, iyi bir yönetim gördüm" şeklinde konuştu. Portekizli teknik adam moralsiz bir şekilde soru almadan basın toplantısını terk etti.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...