HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Caner önce özür dilesin

Düzenleyen: /
Caner önce özür dilesin
Caner Erkin, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin, yönetimden çıkacak resmi kararı bekliyor.

Kanarya, milli futbolcunun, yönetici Ali Yıldırım'a küfür ettiği iddialarını resmi siteden yalanladı. Caner, dün sabah yapılan idmana katılmadı. Inter ile anlaştığı konuşulan yıldız futbolcunun kalan 6 haftada takıma dönüp dönmeyeceği ise merak konusu. Yönetim af için kapıları tam olarak kapamış değil. Konuşulanlar, "Caner önce bir kamuoyu önünde hocasından ve yönetimden özür dilesin belki başkanın kararında bir yumuşama olabilir" şeklinde.

TESİSLERE YASAK!

Baskan Aziz Yıldırım, Caner'in derbi öncesi Ali Yıldırım ve Pereira'ya yaptığı saygısızlığa çok sinirlenmiş ve sıcağı sıcağına, "Bir daha onu tesislere almayacaksınız" diyerek tavrını ortaya koymuştu.

16 GOL, 39 ASİST

 Caner, F.Bahçe'ye 2010-11 sezonunda geldi. Toplam 213 maça çıktı. 16 gol, 39 asistlik performans sergiledi. En uzun süreyi Ersun Yanal döneminde (2880 dk.) aldı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...