Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Klopp, 'Onlara İstanbul'u hatırlattım'

Klopp, 'Onlara İstanbul'u hatırlattım'

SPOR Haberleri

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, tarihi maçta Borussia Dortmund'u eleyerek Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkmalarını değerlendirdi.

Maç başında harika planlar yaptıklarını söyleyen Klopp; "İlk 10 dakikada 2-0 geriye düşünce bütün planları pempe çöp kutusuna attım. Maça iyi başlayamadık. Sorunlar olduğunu ilk 4 dakikada gördüm ve gol geldi. Bir şeyler yapmaya çabalarken ikinci golü de yedik. Dortmund'un bazı kontra arak pozisyonlar vardır, savunma yapmanıza gerek kalmaz. Gelir golü atarlar. Bugün öyle oldu." diye konuştu.

"ONLARA İSTANBUL'U HATIRLATTIM"

Oyunculara 2005'te İstanbul'da oynanan tarihi Şampiyonlar Ligi finalini hatırlattığını belirten Klopp; "Bunu söylemek kolay ama oyuncuların buna inanması önemliydi. Onlar buna inandı ve başardılar. Bir futbolsever olarak 2005'teki maçı izlemiştim ve dürüst olmak gerekirse devre arasına 3-0 girildiğinde Liverpool'un geri döneceğini düşünmemiştim. Oyuncularıma bunun mümkün olabileceğini söyledim. Ama bunu gerçeğe dönüştürmek söylemekten çok daha zor. Oyuncularım gerçek potansiyellerini gösterdiler. Bundan ötürü çok mutluyum." diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KATILMAK..."

UEFA Avrupa Ligi'ni kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma şanslarının olduğu ile ilgili soruya Klopp; "Tek şansımız bu değil. Ligde de önemli bir mücadelemiz var. Önümüzde önemli maçlar var. Bunları kazanmak için gerekli adımları atıp Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz." sözlerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...