Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Estebank'a geçti

Düzenleyen:
Estebank'a geçti

SPOR Haberleri

Onur Kıvrak’ın sakatlığında şans buldu, son 5 maçtaki 3 galibiyet ve 1 beraberlikte etkisi büyüktü. Maç başına 1.27 gol ortalaması ile Onur Kıvrak’ı (1.41) geçti

Trabzonspor sezona fırtınalı başladı, yeri geldi “alabora” oldu, yeri geldi karaya vurdu ama son dönemde kendine geldi. Son 5 maçtaki tabloda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ki bu grafikte kaleci Esteban Alvarado Brown’ın etkisi büyüktü… Nasıl mı?
Karadeniz ekibi Mersin, Sivas ve Gaziantepspor’u 1-0 ile geçerken, Başakşehir ile de 1-1 berabere kaldı. Atan kadar tutan da önemliydi… Esteban önemli kurtarışlar yaptı, skoru korudu ve takımını ayakta tuttu. 5 maçlık dilimde tek negatif görüntü 2-0’lık Beşiktaş maçıydı.
11 maçta 14 gol yedi
Kaptan Onur Kıvrak’ın sakatlığında şans bulan ve bunu iyi kullanan Esteban sezonun ilk bölümünde 5 maçta kalesinde 9 gol görmüştü. Son 6 maçta ise 5 gol yedi 6 sezon sonra bordo-mavililerde yabancı bir kaleci görev alırken Kosta Rikalı eldiven, kaptandan daha iyi bir grafik sergiledi. Onur 17 maçta 24 gol görüp 1.41’lik bir maç başı ortalaması tuttururken Esteban, 11 maçta 14 golle 1.27’lik bir yüzde yakaladı.

‘Sağlam ellerde’

Kaptan Onur ve genç kalecilerle birlikte poz veren Esteban hem eylemi hem de söylemiyle güven verdi. Kulübün sitesine konuşan Esteban geliş sürecini ve bugünleri anlattı: “Trabzon’a transfer olduğumda büyük bir camiaya geldiğimi kendi gözlerimle gördüm. Kulüp büyük taraftar grubuna sahip. Onur çok büyük ve beğendiğim bir kaleci. Ben kaleyi korumak için transfer edildim. İşimi yapıyorum. Kale sağlam ellerde.”

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...