Lucescu bombası patlıyor

Düzenleyen:
Lucescu bombası patlıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, sezon sonunda Vitor Pereira ile yollarını ayırmaya hazırlanırken listenin başına Mircea Lucescu'yu yazdı. Rumen basını "Hayır diyemeyecek." yorumunu yaptı.

Fenerbahçe, sezon başında kendisine teslim edilen "rüya kadroyu" iyi kullanamayan Vitor Pereira ile sezon sonunda yolları ayırmaya hazırlanırken, ilk hedefin Mircea Lucescu olduğu belirlendi.

Pereira'nın motivasyonunun bozulmaması için teknik direktör arandığı yönündeki iddiaları sezon sonuna kadar reddedecek olan Fenerbahçe'nin, Lucescu harekatını büyük bir gizlilik içinde sürdüreceği kaydedildi.

SHAKTHAR'DA SONA GELDİ

Fotomaç'ın haberine göre; Avrupa'dan başka talipleri de olan tecrübeli teknik adam için nabız yoklaması başladı bile. Ukrayna'dan gelen bilgilere göre Lucescu sezon sonunda Shakhtar'dan ayrılacak. Romanya kaynakları ise 70 yaşındaki çalıştırıcının F.Bahçe'ye "Hayır" demeyeceği görüşünde. G.Saray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan Lucescu daha önce "Türkiye'de F.Bahçe'yi de çalıştırıp şampiyon yapmayı çok isterim" demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...