Pardon hocam

Düzenleyen:
Pardon hocam

SPOR Haberleri

Son haftaların formda ekibi Bursaspor yeni evinde ilk defa yenilirken, Akhisar 7 maç sonra kazandı

Geçtiğimiz hafta Vodafone Arena'nın açılış maçında Beşiktaş'a yenilen Bursaspor, sahasında da Akhisar'a boyun eğdi. Hamza Hamzaoğlu'nun eski takımı Akhisar, 7 maç sonra 3 puanı bir arada gördü. Maça hızlı başlayan Bursaspor, oyunu rakip kaleye yıkmayı başardı. Akhisar ise savunma ağırlıklı bir oyun tercih etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmada 61'de Tomas Necid, 64'te de Batalla çok net pozisyonları harcayınca Bursaspor öne geçme fırsatını kaçırdı. 
Ava giderken avlandı
Gol için rakip kaleye yüklenen Bursaspor, 72'de Petar Grbic'in golüyle 1-0 geriye düştü. Akhisar'în kontra atağında topla buluşan Karadağlı oyuncu nefis bir vuruşla kaleci Harun'u avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında savunmayı hazırlıksız yakalayan Landry N'Guemo kaleci Harun'un önde olduğunu görünce uzaktan aşırtma bir vuruş yaptı. Üst direği çarpan topu tamamlayan N'Guemo skoru 2-0'a taşırken, Bursaspor yeni stadında ilk mağlubiyetini aldı. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...