Pes etmek yok

Düzenleyen:
Pes etmek yok

SPOR Haberleri

Bu sezon büyük hayal kırıklıkları yaşayan Trabzonspor, Avrupa sevdasından vazgeçmiyor.

Bordo-mavililer bu hedef doğrultusunda oynayacağı iki kritik maça kilitlendi. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe karşılaşmalarının kazanılması durumunda Avrupa kupaları adına önemli bir ivme yakalanmış olacak. Teknik Direktör Hami Mandıralı, ligde kalan 6 maçın hepsini kazanabileceklerini söylerken, "Bu sezon en büyük sıkıntımız galibiyet serisi yakalayamamak oldu. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'yi yenersek kalan haftalar bizim için daha kolay olacak" dedi. 
6 maç da final niteliğinde
Sezon sonuna kadar yarışı asla bırakmayacaklarını söyleyen Hami Mandıralı, "Bu şehir ve bu takım pes etmez. En umutsuz durumlarda bile Trabzonspor büyüklüğünü her zaman göstermiştir. Bizim için şu anda Avrupa hedefi doğrultusunda 6 tane final maçı duruyor" ifadelerini kullandı. Takımın Avrupa'ya gitmesinin önümüzdeki sezonun planlaması için de çok önemli olduğunu söyleyen Mandıralı, "Hem takımın hem oyuncuların geleceği oynayacağımız 6 maça bağlı. Takımda herkesin performansının üzerine çıkmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Pes etmek yok

6 EKSİKLE ANKARA’YA
Trabzonspor Gençlerbirliği maçı için tarifeli uçakla Ankara'ya gitti.  Kafile başkanı Yönetim Kurulu Üyesi Okan Alemdaroğlu olurken, sakatlıkları nedeniyle Ramazan, Bosingwa, Akakpo, Douglos, Onur ve cezalı Aytaç kadroda yer almadı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...