100 bin Euro cepte

Düzenleyen:
100 bin Euro cepte

SPOR Haberleri

Uçakta zafer şarkıları söyleyen futbolcular başkan Fikret Orman’a primi sordu! Orman da “100’er bin avro garanti, üzerine bakarız” dedi, takımdan alkışlar geldi

Kara Kartal, kalan maçlar içerisinde en zor deplasmanlardan biri olarak görülen Sivas’ta istediğini aldı dönüş yolunda ise sıcak sohbetler vardı… Uçakta siyah-beyazlı futbolcular kazanmanın ve bir engeli daha aşıp şampiyonluğa yaklaşmanın haklı gururu ve mutluluğu içerisindeydi. Oyuncular tezahüratlar yaptı, başkan Fikret Orman’a da bir soru vardı… Kaptanlar Orman’dan şampiyonluk priminin ne kadar olduğunu sordu… Sıcak yolculukta Orman, şampiyon olmaları halinde prim olarak 100’er bin avroyu garanti etti ve devamında da “Üzerine bakarız” diyerek artı motivasyon yaptı.
Ezberler bozuldu
Her ne kadar yönetim, teknik ekip temkinli konuşup şampiyonluk havasına erken girilmemesini istese de 2-1 sonuçlanan Sivas dönüşünde bu ezber bozuldu… Galibiyet sevincinden daha öte bir durum vardı ve herkes coşkuya eğlenceye katıldı… Ancak teknik ekip dünden itibaren takımdan yine ayaklarının yere basmasını ve Akhisar maçına odaklanmaları istedi… Bu arada dün Akhisar startını veren Beşiktaş’ta takım bugün dinlenecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...