Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Riyad Mahrez'i İstememiş

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Riyad Mahrez'i İstememiş

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, bu sezon Premier Lig'de harikalar performans sergileyen Riyad Mahrez'i, kulübe önerilmesine rağmen istememiş. Cezayirli yıldızı, şimdi Barcelona istiyor.

Premier Lig'de uzun süredir liderliğini devam ettiren ve en yakın rakibi Tottenham'ın 5 puan önünde son 4 haftaya lider giren Leicester City'de, Jamie Vardy'yle birlikte hücum hattında harika bir performans sergileyen Riyad Mahrez'in sezon başında Fenerbahçe'ye önerildiği ancak Sarı Lacivertli kulübün Cezayirli oyuncuyu kadroda düşünmediği öğrenildi.

BONSERVİS 10 MİLYON EURO

25 yaşındaki oyuncunun sezon başında takımından ayrılma ihtimali doğdu. Menajeri ise yeni bir oluşuma giden ve Premier Lig'den oyuncu arayışında olan Fenerbahçe'ye futbolcusunu önerdi ancak kulüp bu öneriye ret cevabı verdi. Sezon başında oyuncularından hiçbir şekilde şampiyonluk mücadelesi beklemeyen Leicester City yönetiminin yıldız oyuncu için o dönem 10 milyon euroluk bonservis talep ettiği belirtildi.

YERİNE MARKOVIC ALINDI

Fenerbahçe ise Mahrez'in yerine Liverpool'un genç kanat oyuncusu Markovic'i istedi ancak hem Kırmızılar'ın onu satmak istememesi hem de 20 milyon euroya yaklaşan bonservis bedeli yönetimin geri adım atıp, oyuncuyu kiralık olarak almasını sağladı. Mahrez, bu sezon çıktığı 35 maçta 17 gol attı, 10 asist yaptı.

(Kaynak: Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...