Karavana!

Düzenleyen:
Karavana!

SPOR Haberleri

Süper Lig’de forma giyen golcülerin istatistik verilerinde Fenerbahçe’nin 2 ismi büyük hayal kırıklığı.

Bunu biz söylemiyoruz rakamlar öyle diyor. OPTA’nın istatistiklerine göre golcülerin genel durumu değerlendirildi. 19 golü olan Antalyasporlu Eto’o bunlardan 8’ini golle sonuçlanması beklenmeyen pozisyonda üretti. 22 golü bulunan ve zirvede yer alan Mario Gomez gol olması muhtemelleri attı ve ayrıca 3 ekstra gol kaydetti. Ekstra gollerde Podolski ise dört kez ağları havalandırdı. 
Takım olarak da geride
Ligde çift haneleri gören golcüler arasında bulunan Robin van Persie, golle sonuçlanabilecek 13 şut çekmesine rağmen sadece 11’ini gol yapabildi. Fernandao ise net 14 gol beklentisinde 13’te kaldı. Ki bu sezon Fenerbahçe’nin şut pozisyonu analizlerine göre şu ana kadar en az 54 gol atması gerekirken bu rakam 47’yi geçemedi. Beşiktaş “Oradan gol çıkmaz” denilen pozisyonlardan tam 11 gol buldu. Bu alanda Galatasaray ise 10 ekstra gol buldu.

Karavana!

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...