Ergin Ataman'dan maç sonu açıklaması

Ergin Ataman'dan maç sonu açıklaması

SPOR Haberleri

Ergin Ataman, Strasbourg'a 66-62 kaybedilen Eurocup final ilk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Strasbourg'a 66-62 kaybedilen Eurocup final ilk maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ergin Ataman'ın  yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar... "Maçı tamamen istediğimiz gibi kontrol ettik. Strasbourg'a kolay sayı imkanı tanımadık. Maalesef, hücumda takımımı tanıyamadım. Bütün Eurocup ortalamamız 83'tü, 62'yi zor bulabildik. Pota altında kaçan toplar. Bu kadar tecrübeli bir takımın, final maçında bunları yapmaması gerekiyor. Ya çok erken kupa havasına girdik. Kupanın favorisi biziz. Maalesef, ya da bir strese girdik. 4 sayılık mağlubiyet bir avantaj görünse de, kendi oynadığımız basketbolu düzeltmemiz gerekiyor. İş Abdi İpekçi'ye kaldı. 20 sayı farkla dönmek işten bile değildi."

"OYNADIĞIMIZ EN KÖTÜ BASKETBOL"

"Sezon boyunca gerek Eurocup'ta olsun, gerek Türkiye Ligi'nde olsun daha ağır atmosferlerde oynadık. Belki, final, belki deplasmanda ama kendi takımını destekleyen bir Fransız seyircisi vardı. Oluyor böyle kötü günler. Bu bizim, bu sezon oynadığımız en kötü basketbol. Orada duran kupaya değil, basketbola odaklanmamız gerekiyor."

"HEP ZORLAMA ATIŞLAR..."

"Üzerimizde baskı yoktu, hücum düzenindeki aksaklıklardan kaynaklandı. Hep zorlama atışlar yapmaya çalıştık. İkinci yarı çok top kaybı yaptık. Hücum organizasyonu kötü seçimlerle gitti. Chuck ile savunmalarını açtık. Chuck ve Lasme faul problemi yaşayınca teke döndük.

İpekçi'de agresif, kendine güvenen ve hızlı bir basketbol oynuyoruz. Final stresini bırakıp, İpekçi'de normal bir Eurocup maçı gibi oynamamız gerekiyor."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...