Trabzonspor'dan Bülent Yıldırım tepkisi

Trabzonspor'dan Bülent Yıldırım tepkisi

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Fenerbahçe maçına Bülent Yıldırım'ın atanmasına tepki gösterdi

Trabzonspor'un ligde yarın F.Bahçe ile oynayacağı kritik karşılaşmaya Bülent Yıldırım'ın atanması tepkilere neden oldu. Hakem Yıldırım'ın yönettiği 32 karşılaşmada 12 galibiyet, 14 mağlubiyet ve 6 da beraberlik alan bordo mavili takımda taraftar da isyanda.. Geçtiğimiz sezon, olaylar nedeniyle tatil edilen ve Trabzonspor'un 3-0 hükmen mağlup olmasıyla sonuçlanan F.Bahçe maçını da yöneten Yıldırım için, Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın çarpıcı açıklamalarda bulundu.

VİCDANINA BIRAKACAĞIZ
 Büyükaydın, Yıldırım'a yönelik eleştirilerle ilgili, "Geçmişteki yaşananlara bakıldığı zaman Trabzonspor taraftarı, hakemle ilgili bir takım şeyleri söylemekte haklılık payı vardır. Çünkü geçmişte bizim maçlarımızı yönettiği müsabakalardaki tavrı çok farklıydı. Biz adil bir yönetim istiyoruz. Bu takım hakem hatalarından 18 puan kaybetti. Onun için hakemin doğru maç yöneteceğine inanıyorum. Bunu yapmasa Bülent Yıldırım'ı kendi vicdanına bırakacağız. O zaman herkesin eleştirisi olduğu gibi bizim de olacaktır" diye konuştu.

UEFA KORKUSU!
 Büyük maçların havasının her zaman farklı olduğunu söyleyen Büyükaydın, "Oynadığımız futbolu biliyoruz ama bu maç farklı olacak. Herkes F.Bahçe maçının önemini çok iyi biliyor. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi. Büyükaydın beklenen UEFA kararı için ise şunları söyledi: "UEFA'dan da bir karar gelecek. Bu karar olumsuz olursa transferle ilgili sorun yaşayabiliriz. Ama işler yolunda giderse eksik yönlerimize gerekli takviyeleri takviye yapıp 1-2 yıl içerisinde hedefe oynayacak bir takım oluşturacağız."

YILDIRIM'IN YÖNETTİĞİ TRABZONSPOR-F.BAHÇE MAÇLARI
 07/02/15 Fenerbahçe 0 - 0 Trabzonspor
 10/03/14 Trabzonspor 0 - 3 Fenerbahçe
 17/02/13 Trabzonspor 0 - 3 Fenerbahçe
 15/04/12 Fenerbahçe 2 - 0 Trabzonspor
 20/12/09 Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe
 30/05/09 Trabzonspor 1 - 2 Fenerbahçe
 22/12/07 Fenerbahçe 3 - 2 Trabzonspor

 Bülent Yıldırım son olarak Süper Lig'de 9 Nisan'da 1-1 biten Galatasaray-Çaykur Rize maçında görev yapmıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...